Restaurant de Driesprong
 

Belevingen en arrangementen

Wij bieden u de volgende belevingen en arrangementen aan. Deze zijn te bestellen vanaf 2 personen. 


Wijnbeleving € 19,50 p.p.

Verwen uzelf met deze mooie beleving. De wijnen zijn zowel voor de getrainde en beginnende "wijnkenner" een lust voor de smaakpapillen.

Wij serveren 3 wijnen, waarbij elke wijn wordt vergezeld met bijpassende hapjes. U begint met een witte Chileense wijn. Deze wijn is fruitig, zacht, licht boterig met een mooie afdronk. Gevolgd door een soepele Spaanse rosé die zich kenmerkt door een licht zoetje en hinten van karamel. De afsluiter is een karakteristieke rode Zuid-Afrikaanse wijn van een top wijnhuis uit Stellenbosch.  

U kunt in plaats van de Wijn beleving een Wijn arrangement bestellen bij een Driegangendiner. De hapjes komen dan te vervallen. 


Trilogy, Puglia rose, Aaldering Pinot


Bierbeleving € 19,50 p.p.

Echt genieten van bier met bijpassende "bites". We trappen af met een Blond Abdij bier uit België. Dit is een fruitig, licht zoetig bier met een klein bittertje in de nasmaak. Gevolgd door een voorjaarsbier, fruitig, fris zurig en hinten van honing met een stevige afdronk. Als afsluiter serveren wij u een "kroonjuweel". Dit bier heeft een volle complexe smaak waarbij bitter en zoet elkaar afwisselen, welke weer terugkomen in de aangename afdronk.


De Bierbeleving is als een Bier arrangement te bestellen bij een Driegangendiner. Elke gang wordt dan begeleid met een bijpassende bier. De "bites" komen te vervallen. Leffe blond, HJ Lentebock, HJ Grand Prestige


Groepen

 

Wij hebben ruimte voor groepen tot 14 personen. U stelt samen met ons de menukaart vast voor uw gasten. Op deze manier geeft u uw gasten een avondje uit voorzien van uw persoonlijke signatuur.  Bij de reservering vertellen wij u graag over de mogelijkheden.

In verband met de beschikbare ruimte en eventuele inkoop voor gasten met allergieën ontvangen wij uw reservering graag 5 dagen voorafgaand.